CHICKEN LOLLIPOPS Vasthou kip zoals mijn nichtje zegt, en ze heeft nog gelijk…

🍗 CHICKEN LOLLIPOPS 🍗

Vasthou kip zoals mijn nichtje zegt, en ze heeft nog gelijk ook, want ik heb nog nooit een drumstick zo makkelijk gegeten als deze! In mijn verhaal zie je hoe je de kip het beste kunt snijden, en deze zal ik ook in mijn highlights zetten zodat je het altijd kunt bekijken.
Ik heb deze in de oven gemaakt, maar met het heerlijke weer kun je het ook makkelijk op de bbq maken, wat misschien zelfs nog wel lekkerder is! Ik gaar de kip ook voor in de multicooker (sous vide stand) zodat hij echt lekker gaar is!

Snijd de kip, met een scherp mes, net boven het gedeelte waar het vlees van de drumstick. Zie story’s/highlights
Bestrooi de kip met peper en zout, en verhit wat olie in een pan/multicooker, bak de drumsticks aan
Voeg nu de passata, chipotle saus, bruine basterdsuiker en oregano toe, en laat minimaal 1 uur heel zachtjes garen.
Verwarm de oven voor op 160 graden hetelucht
Haal de lollipops uit de saus, leg op een bakrooster en bestrijk met de saus. Herhaal dit tussendoor en bak de lollipops zo’n 15 min in de oven.

Heb jij wel eens kip lolly’s op?!Add Comment