FASTFOOD FRIKANDEL SPECIAAL Okee hoe ga ik dit nou noemen? Er kwam wel het 1 e…

FASTFOOD FRIKANDEL SPECIAAL

Okee hoe ga ik dit nou noemen? Er kwam wel het 1 en ander voorbij, frikandel schotel?.. kapsalon kadaver speciaal? Frikansalon, Frikanbab, Kadel, heel slecht allemaal, weet je wat.. Friet Frikandel Speciaal.

En weet je waar ik van baal.. de batterij van mijn camera was leeg toen ik dit wilde fotograferen.. dikke baal. Maar goed ik wilde dit ideetje jullie niet onthouden.. want.. het is snel.. het is goedkoop.. je kunt er gemakkelijk een vega variant van maken.. dus win win wat mij betreft!

Ik heb per persoon, 250 gram ovenfriet gebruikt, 2 frikandellen, kwart fijn gesneden uitje, hartkleppenvet & curry, en een handje sla voor het idee.

De friet bak je zoals vermeld staat op de verpakking, de frikandellen laat je ontdooien en maak je doormiddel van een dunschiller ‘slierten’ van. Zo krijg je frikanbab, dit bak je in de koekepan met wat bakboter in ongeveer 10-15 op middelhoog vuur. Deze verdeel je over de friet, samen met de uitjes, mayonaise en curry! Een aanvallen maar!

Ga jij dit een keer maken?! Vergeet mij niet te taggen dan, want ik vind dat helemaal te gek 🥰


Add Comment