Hallo Lieve Volgers! Inmiddels alweer wat volgers verder en dan is het misschi…

Hallo Lieve Volgers! 💖

Inmiddels alweer wat volgers verder en dan is het misschien wel leuk om te weten wie er nu achter zit! Ja ik!! Lindy, ik woon in Veldhoven, samen met mijn vriend. De ideale plek voor mij, want stad en dorp komen wat mij betreft ideaal samen. Ik ben de afgelopen weekjes wat minder actief geweest! Mijn accu was een beetje op, en posten/bijhouden gaat soms best veel tijd in zitten. Alhoewel ik dit super leuk vind hoor, ik was even bezig met uit mijn put te kruipen. Ik dacht namelijk dat ik in het verleden een punt achter PTSS had gezet, maar helaas heb ik de afgelopen weken weer veel nachtmerries gehad, waardoor ik alle zeilen bij moet zetten en moet knokken om niet in een neerwaartse spiraal te komen. En dan komt er ook nog eens longcovid bij, wat het dan even niet makkelijker maakt! Na mijn ministrijdje heb ik weer zin om aan de slag te gaan met recepten die ik in mijn hoofd heb, dus hopelijk hebben jullie er weer kei veel zin in! 😍 Vanmiddag ga ik nog even naar de Internist, hopelijk komt daar iets uit zodat ik weet waar het vele flauwvallen vandaan komt 🙏🏻.
Ik deel dit omdat ik het beu ben mezelf te schamen voor dit soort dingen, ook ik mag er zijn, iedereen is belangrijk, ik en jij! 💖
Maar goed, mijn passie voor eten is er altijd wel een beetje geweest. Ik heb bij ASML in de catering gewerkt en hier enorm veel geleerd. Van echte Italiaanse koks, Aziatisch maar ook fine dining. Al die kennis kan ik nu dus zelf gebruiken en lekkere recepten maken. 🥳 ik heb nog een pompoen in de kelder liggen dus ik denk dat ik daar vanavond eens iets lekkers mee ga maken 😍.

Fijne maandag voor jullie lieve volgers! 💖 en morgen staat er weer een lekker receptje voor jullie klaar.Add Comment