Happy Friyay Chicken Traybake Een heerlijke traybake voor 1 persoon, met jawel…

🤩Happy Friyay 🤩Chicken Traybake 🤩

Een heerlijke traybake voor 1 persoon, met jawel, ik heb een nieuwe ontdekking gedaan… Gerookte kipfilet kennen we allemaal wel. Maar gerookte drumsticks. Ohh men 🤩🤩 dit is zo lekker! Dit moet je gewoon proberen. Nog niet gezien in de supermarkt maar bij de polier gehaald! Daar haal ik overigens al het gevogelte, is gewoon zoveel lekkerder!
Maar goed, traybakes zijn ook ideaal om restjes groente op te maken. Als enigste groente eter hier, was dit dus perfect! Ik heb hiervoor gebruikt
1 peterseliewortel, halve winterwortel, halve rode ui, flinke hand pompoenblokken, klein handje mango. Ik heb maar 1 drumstick op!
Over deze schaal heb ik een marinade gedaan van, 1 theelepel chipotle sauce, 1 eetlepel olie, mini scheutje appelciderazijn, halve theelepel knoflookpoeder, oregano en tijm. En peper en zout naar smaak!

Natuurlijk kun je dit ook doen met normale drumsticks maar dan moet je de drumsticks wat eerder in de oven doen ivm garing. Ik heb deze schaal een half uurtje jn de oven gehad. Een kwartiertje afgedekt. Daarna zonder.

Hopelijk heb ik je een beetje geïnspireerd, want met overgebleven groente kun je een heerlijke traybake maken!

Ik vraag me af, heb jij wel eens gerookte drumsticks gegeten of gezien?

Fijne vrijdag 💕
Add Comment