JOEEE JOEEE Joee dit ben ik! Af en toe even een foto van mezelf posten, totaaaa…

🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ JOEEE JOEEE🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

Joee dit ben ik! Af en toe even een foto van mezelf posten, totaaaal out of my comfort zone. 😂 en eigenlijk kei onzeker. Maar dit zal mijn pagina wel wat persoonlijker maken. Want alles wat ik maak dat vind ik zelf lekker. Gek he! 🤪
Ze noemen mij de lekkerbek, ik lust bekant alles, ga op mijn voeten staan en mn laadklep gaat open.

Het enigste wat ik niet lekker vind is, Olijven, Orgaanvlees, Zuurkool, Slakken en zacht Geitenkaas. Dus die dingen zul je ook niet gauw voorbij zien komen.

Ik vond deze foto wel gepast want die boeschboesch op de achtergrond, zo is het in mijn bolleke ook vaak. 😅 Maar zoals Bassie dan zegt, altijd blijven lachen 🤨

Naast het koken… speel ik graag spellekes op mn tellie, ben ik aan het leren mond harmonica te spelen, sta ik graaaag met mijn camera in mijn hand, ben ik het liefste omringd door familie en vrienden. Alleen zijn kan ik niet zo goed 😐

Nog 1 laatste weetje over mij, mijn lievelings eten is pannenkoeken en sushi 😃
Maar ik denk dat daar iets bij gaat komen want de koreaanse keuken trekt op het moment even heel erg mijn aandacht!

Nou genoeg over mij!! 🙃
Wanneer wil je weer een niet receptje?! Morgen? Let me know 💖

Fijne zondag nog lieve mensen
Add Comment