KOKOS MAKRONEN Okee okee okee lieve mensen, bij mij gaat er ook wel iets fouts…

🥥 KOKOS MAKRONEN 🥥

Okee okee okee lieve mensen, bij mij gaat er ook wel iets fouts, net als deze kokosmakronen. Ik wilde ze mini tulband vormpjes bakken, al eens eerder gedaan, maar nu had ik ze te vol gedaan. Dus niet goed genoeg gebakken dus de onderkant bleef plakken, ik heb ze om gedraaid en nog even snel terug in de oven. Dan krijg je deze vervormde dinger maar wel heeeul lekker!
Wat ik wil zeggen, veel dingen lijken misschien ‘perfect’ maar ook bij mij gaat er wel eens wat fout! 😂 en ook nog eens iets wat eigenlijk heel simpel is.
Nogmaaals ze zijn nog steeds heul lekker, dus ik zou ze zeker een keer maken.

Ik heb de producten van @koro_nl gebruikt!
🥥 250 gram kokosrasp
🥥 120 ml eiwit
🥥 Snuf zout
🥥 200 gram rietsuiker
🥥 150 gram ruby chocolade

Al deze ingrediënten zijn dus te bestellen op de webshop van @koro_nl gebruik meteen de code LINDY5 voor korting!

Meng al deze ingrediënten met elkaar
Maak met 2 eetlepels 12 hoopjes
Bak 15-17 min op 170 graden hetelucht!
Laat afkoelen, en geniet!

Ik deel dit recept dus lekker wel, omdat het niet altijd lukt om iets moois te krijgen, maar het is wel kei lekker! 😃

Add Comment