MANGO CURRY CHICKEN Tijdje geleden maakte ik mijn bestelling bij en kwam deze…

🥭🍗 MANGO CURRY CHICKEN 🍗🥭

Tijdje geleden maakte ik mijn bestelling bij @koro_nl en kwam deze mangocurry tegen! Hier wilde ik iets mee doen, en ook als je geen liefhebber hebt van fruit bij warm eten, dan hoef je hier niet al te bang voor te zijn dat je dit niet lekker vind want het is echt een hele mooie verhouding qua smaken! Bestel dus je pot bij Koro, en gebruik de kortingscode LINDY5 dan krijg je meteen 5% korting 💖

Eigenlijk is het heel simpel. Snijd 2 flinke kipfilets in blokjes en marineer deze met 4 eetlepels mangocurry spread/pasta! En laat minimaal 2 uur marineren. Dek het wel even goed af. Bak de kipfilet op hoogvuur gaar in 5-6 min en voeg de laatste 2 min een pakje kokosmelk toe voor een romig sausje! Ook kokosmelk kun je bestellen bij koro.

Ik heb er rijst, en groente prutje van paprika, tomaat, velderwtjes en kersen bij geserveerd samen met wat vers gebakken naan! 😍 want soppen vind ik heerlijk!

Verras je zelf met dit heerlijke maaltje want t kost niet veel tijd als je er al voorgebakken naan bij serveert! 💖Add Comment