Mexicaanse kalfsstoof x Tefal multicooker winactie Paar weken geleden ontving …

💖 Mexicaanse kalfsstoof x Tefal multicooker winactie 🥳

Paar weken geleden ontving dit geweldige apparaat, een multicooker! En echt waar je kunt er vanalles mee. Roerbakken, stoven, stomen, rijst koken. Maar ook sous vide garen. En dat vind ik helemaal prachtig. Want zo krijg je super mals vlees, of heerlijke groente! Ik heb er deze lekkere mexicaanse stoof mee gemaakt! Ook de pasta met pulledchicken en curry heb ik met deze multicooker gemaakt. Zie vorige posts 🤩

Het recept deel ik in de opmerkingen!

Nou komt het leukste van alles! Ik mag ook zo’n geweldig apparaat weggeven aan 1 van mijn volgers! Hoe leuk is dat, want wil je gewoon. Ook ideaal voor als je veel thuiswerkt, want het apparaat doet het werk voor je!

Wat vinden wij heel lief?! En leuk als je het doet?
1️⃣ Tag 3 mensen waarvan je denkt dat zij ook aan de slag willen met deze Multicooker twv 129.99 euro
2️⃣ Volg @lindyslekkernijen m& @tefalnederland
3️⃣ Delen mag, vind ik wel heel lief! Tag mij dan zodat ik het kan zien
4️⃣ Laat weten wat voor een gerecht je hiermee wilt maken!

Op 5 december maak ik de winnaar bekend! Onder het motto van, wij verdienen ook een kado van de goedheilig man! 🥳

Dus… doe mee zou ik zeggen want DIT WIL JE!

* deze winactie wordt op geen enkele manier gesponsord, beheerd of geassocieerd met Instagram. De winnaar wordt willekeurig gekozen! Deze winactie is alleen geldig in Nederland&België


Add Comment