MONDAY GORDITA’S Met kip, bonen en ingelegde courgette. Is voor jou de maandag…

MONDAY GORDITA’S

Met kip, bonen en ingelegde courgette.

Is voor jou de maandag de rotste dag van de week? Voor mij niet, voor mij is dat zondagavond 😂 want dan moet ik mijn wekker weer zetten. Neemt niet weg dat deze mini wraps gewoon kei lekker zijn. Ik heb ze gevuld met kippendijfilet, kidneybonen, gebakken ui en ingelegde courgette! Lekker een dotje creme fraishe erop en klaar. De kip heb ik gebakken met de kruiden van @santamarianl de spice pasta voor beef. Deze kan ik makkelijke met kip en heeft een heerlijke pit! 😍 super simpel dus.

De ingelegde courgette maak je zo;
Rasp een kwart van de courgette
Doe dit in een schaaltje samen met een scheut natuurazijn en een schepje suiker. Laat een half uurtje staan en klaar is je courgette! Het zoetzure is een heerlijke tegenhanger tegen het pittige van de kruidenpasta.

De tacohouder is trouwens van @gusta.celebratetheday ideaal want alles blijft op en zn plek en het oogt ook nog eens heel feestelijk foodtruck achtig! 😍

Dus ga jij dit ook een keer proberen?! Sla deze post dan op, zodat je het niet vergeet en makkelijk terug kunt vinden 😌!Add Comment