NUPO Dieet producten Van kreeg ik een proefpakket opgestuurd. De producten van…

NUPO Dieet producten

Van @nupo.nl kreeg ik een proefpakket opgestuurd. De producten van nupo zijn een calorie arm dieet. Ik mocht de smaken testen en beoordelen. En ik moet eerlijk zeggen, ik ben aangenaam verrast, Ik heb 2 dagen een dagschema van Nupo gedaan, en 5 dagen calorie beperkt gegeten en ik ben daarmee 3,4 kilo afgevallen. Dat is wat ik ermee wilde bereiken en het is gelukt. Vooral de ochtend shakes mogen wat mij betreft blijven, want zo heb ik een lekker en snel ontbijtje. Maar hoef ik niet altijd te moeilijk te doen. Qua smaak is het erg lekker. Niet super zoet, wat ik zelf niet lekker vind. Maar gewoon een heel prettige smaak. En gewoon kauwen tijdens het drinken helpt ook. Heb je toch een beetje het gevoel dat je iets eet. De Cafe latte en mango vanille vond ik het beste getest. De soepjes waren ook erg lekker, voor de pittige thaise kip! De AvondDieet maaltijden vond ik de ei omelet en appel kaneel havermout het lekkerste. Dus mocht je zo’n pakketje overwegen om het te proberen, er zit voor elk wat wilt in. Op de verpakking staat heel gemakkelijk aangegeven hoeveel water je moet toevoegen, en de bereiding. Echt Easypeasy. Wil je je nog goed verdiepen in deze dieet producten, kijk dan op de website van @nupo.nl,

Nupo

Add Comment