ONTBIJT met KORO! Iedere ochtend zit ik trouw aan mijn schaaltje met kwark, gra…

💛💛ONTBIJT met KORO!💛💛

Iedere ochtend zit ik trouw aan mijn schaaltje met kwark, granola en fruit! En het kon eerlijk gezegd wel een oppepper gebruiken, en die heb ik gevonden. Gevriesdroogde Mango Poeder!! Waaauuwwww DIT WIL IK! 😍 besteld ✔️ en echt waar door mijn kwark geroerd, en lekker genoten. Ook met de granola heb ik iets nieuws geprobeerd, namelijk rijstsiroop als zoet middel ipv ahornsiroop, dit geeft het toch weer even een andere twist. Ik zal jullie het receptje even geven

– 450 gram spelt havervlokker
– 150 gram hazelnoten
– 100 gram kokos geraspt
– 150 gram rijstsiroop
– 75 gram kokosolie
– 1 flinke theelepel kaneel
Elke keer andere aanvullingen van vruchten waar ik zin in heb!

1️⃣zet de oven op 160 graden boven en onderwarmte
2️⃣ smelt de kokosolie en voeg de rijstsiroop en kaneel toe
3️⃣ Meng de noten met de spelt vlokken en geraspte kokos en giet daar de gesmolten kokosolie overheen
4️⃣ Hussel goed door elkaar
5️⃣ Stort op een bakblik met bakpapier bekleed en bak 20 min in oven
6️⃣ Hussel om en bak 10 min, hussel daarna weer op en bak nogmaals 10 min
7️⃣ Haal uit de oven, laat afkoelen en voeg andere ‘toppings’ toe!

AL deze producten kun je bestellen bij @koro_nl gebruik de code LINDY5 dan krijg je ook nog eens korting! Het lijken misschien grote verpakkingen maar prijstechnisch is het goedkoper, en je kunt gewoon ff vooruit! Ik vind het ideaal!

Bestel ook meteen de gevriesdroogde mangopoeder dan, want dat wil je proberen 😍

Add Comment