PISTACHE FUDGE Na 2 weken vakantie te hebben gevierd, heb ik eigenlijk mete…

💚💚 PISTACHE FUDGE 💚💚

Na 2 weken vakantie te hebben gevierd, heb ik eigenlijk meteen weer zin om de keuken in te duiken! Ik vond het heerlijk dat er 2 weken lang voor mij eten gekookt werd, maar zelf aan de slag gaan blijft toch heerlijk. Even je gedachte verzetten, en ontspannen, dat is het voor mij. Ook nog eens mijn creativiteit los laten gaan en dan ontstaan er heerlijke receptjes! In Italië worden er vele lekkernijen gemaakt met pistache, en gelukkig zijn wij er dol op! Ik had een pot pistache pasta besteld bij @koro_nl en deze kwam dus weer top van pas nu! Namelijk voor fudge, EN maar 4 ingrediënten! Dus geen lange boodschappen lijst. Swipe left voor de ingrediënten.

1 smelt de witte chocolade au bain-marie, of in de magnetron (ik doe dit zelf niet omdat wij een oude magnetron hebben en ik het smeltproces niet goed in de gaten kan houden)
2 voeg 1 flinke eetlepel pistache pasta toe en vervolgens de gecondenseerde melk
3 roer door, je merkt al snel dat de substantie veranderd, roer niet te lang door. Goed is goed in dit geval
4 stort het mengsel in een vierkant bakblik van 15 bij 15 cm (met bakpapier bekleed)
5 strooi er de pistache nootjes overheen en druk zachtjes aan
6 zet de fudge minimaal 2 uur in de koelkast, ik ga voor 4 uur dan is het zeker goed uitgehard!
7 wanneer de fudge is uitgehard kun je deze in blokjes snijden. Bewaar in de koelkast en haal een kwartiertje voor het nuttigen uit de koelkast! Dan kun je ultiem gaan smullen.

Bestel de pistache pasta en de pistache noten gemakkelijk op de webshop van @koro_nl . Gebruik meteen de kortingscode LINDY5 zodat je lekker wat korting krijgt! 😊

Add Comment