Rainbow Pokébowl met Makreelkoekjes Een paar weken geleden werd ik uitgenodigd…

Rainbow Pokébowl met Makreelkoekjes

Een paar weken geleden werd ik uitgenodigd door Peulvruchten om mee te doen met de pokébowl challenge, maar deze keer dan niet met rijst, maar met peulvruchten! Super leuk, en hier zeg ik geen nee tegen. Toen de postbode het pakket kwam brengen was ik ook echt verrast. Er zat een pot bij met linzen. Beluga Linzen, ik kende deze nog niet. Best slecht eigenlijk, maar nieuwe dingen ontdekken vind ik echt super gaaf. Dus ik ging aan de slag met deze Beluga Linzen. Deze peulvruchten hoef je niet te laten weken, dus als je meteen aan de slag wilt gaan is dit dus top! Lekker met makreel koekjes, en omdat ik makreel en rode bieten echt een top combinatie vind, Heb ik dit lekker gecombineerd. Verder een drizzle van avocado mayonaise en stukjes grapefruit. Zo heb je een combinatie van meerdere smaeken. Ik heb echt dat jullie net zo genieten als mij van deze heerlijke Rainbowbowl 😊

Ingrediënten;
200 gram beluga linzen
Voor de makreelkoekjes;
200 gram makreel (ik heb makreel uit een blikje gebruikt)
4 eieren
100 gram amandelmeel
1 theelepel uipoeder
1 theelepel gerookte paprika poeder
1 theelepel knoflook poeder
Halve theelepel gemberpoeder
1 theelepel zout
Halve theelepel peper
Voor de rest van de rainbowbowl;
1 klein blikje mais
Halve komkommer
250 gram rode biet (voorgegaard)
Halve avocado
2 eetlepels mayonaise
Halve grapefruit
Garnering optioneel;Nori Flakes (krokant), Peterselie, Limoen
Zonnebloemolie om de markeelkoekjes in te bakken

Hoe maak je deze RainbowPokébowl?

Zie reactie want het bericht is anders te lang 😢!

@peulvruchten.nl

Add Comment