RECEPT ALERT! Zha Jiang main Schijnbaar is dit de pasta bolognese van China, di…

✨✨ RECEPT ALERT! Zha Jiang main ✨✨
Schijnbaar is dit de pasta bolognese van China, dit heb ik me laten vertellen.. het vlees is vergelijk met de Ragú, en het is me toch een partij lekker. Denk nou niet aan Italië als je een hap in je mond neemt, want dan is het misschien een beetje raar. Maar het is wel erg lekker. Normaal gesproken ben ik niet zo van de pakjes en zakjes, maar dingen zoals gelebonensaus kan ik niet zelf maken en haal ik lekker bij de Toko! Lijkt dit je nou heerlijk en wil je het ook eens maken? Dit het recept..

Kook de noedels volgens de verpakking en spoel koud af, zodat ze niet verder garen. Verwarm 2 theelepels zonnebloemolie in een wok en bak 300 gram gehakt van goede kwaliteit gourbruin/krokant in ongeveer 5 min. Voeg 1 theelepel geraspte gember toe. Blus af met 2 eetlepels rijstwijn, voeg 4 eetlepels gelebonen saus toe (Dit kun je bij de toko kopen) en 1 steranijs, samen met 2 eetlepels hoisonsaus en 2 theelepels donkere sojasaus. Voeg ongeveer 300 ml bouillon toe, en laat inkoken. Goed roeren tussendoor ivm aanbakken. Na 10 min heb je lekker ingedikte saus en meng je de noodles eronder. Even kort verwarmen. Eet met knapperige komkommer/wortel julienne gesneden en een bosuitje.

Hopelijk vind je het net zo lekker als ik, laat je weten wat je ervan vond? 🤗

Add Comment