Risotto Met kip ketjap roomsaus, en groente! Dit is zo’n fijn gerecht als je…

🌸 Risotto 🌸

Met kip ketjap roomsaus, en groente!

Dit is zo’n fijn gerecht als je eten moet bereiden voor iemand die geen groente lust! Handje groente melange uit de vriezer achteraf voor mezelf erbij, en ik ben ook weer blij!
Wil je dit ook maken?

Marineer de kipfilet haasjes met 2 eetlepels ketjap, 1 teen geraspte knoflook. Snuf citroen graspoeder en gemberpoeder en laaf een half uur marineren.
Kook de risotto volgens verpakking klaar, voeg op het laatste 1 theelepel gedroogde paddenstoelen samen met 1 eetlepels mascarpone en een klein handje gran padano toe! Bak nu de kipfilet op hoogvuur ongeveer 2 min, voeg 100 ml kookroom toe en eventueel nog wat ketjap manis. En laat de saus een beetje inkoken totdat de kip gaar is van binnen!
Ik verwarm mijn groente altijd jn de magnetron in een laagje water. En dan schep ik dan als laatste onder mijn risotto. 😃 nu lekker alles op je bordje en aanvallen maar!

Ik heb ongeveer 250 gram risotto en 400 gram kipfilet haasjes gebruikt! Dit is genoeg voor 1 dieet portie en 2 grotere porties!

Add Comment