SMASH BURGER – How do you smash challenge Meatless Monday x Burger Salad! V…

🍔🥗 SMASH BURGER – How do you smash challenge @beyondmeateu 🥗🍔

Meatless Monday x Burger Salad!

Vandaag maakte ik deze heerlijke burger salade van plantaardig gehakt, als je toch op de pondjes wilt letten.. kies ik voor een bak sla ipv broodje en omdat een dag per week geen vlees best wel heel erg prima is heb ik deze burger salade gemaakt! Ik moet zeggen ik was echt aangenaam verrast door de smaak met Beyond Meat Minced Meat! Lekkere dunne burgertjes, heerlijk knapperig maar toch super sappig, en met serieus lijkende vleessappen tijdens het bakken! DIT moet je gewoon een keer proberen!

Hoe maak je dit?!
Ingrediënten:
🍔 120 gram beyond meat minced meat gemend met mespuntje gerookte paprika poeder en oregano, verdeeld in 2 balletjes van 60 gram
🍔 1 plakje vegan goudse kaas van @violife_foods
🍔 Ijsbergsla
🍔 1 snoepkomkommer
🍔 4 snoeptomaatjes
🍔 Saus naar keuze, ik had zelf gemaakte burger saus

Hoe?!
1️⃣ Smash de balletjes plat! Wooeehooe
2️⃣ Bak ze in een pan, je hebt helemaal niet veel olie nodig, echt maar een mini beetje
3️⃣ Elke zijde 2-3 min
4️⃣ Snijd alle groente in gewenste grootte
5️⃣ Nu alles in een kom doen en klaar! Snel klaar, simpel, super smaakvol.

Ga jij dit ook eens maken? Zeker doen hoor! Ik ben benieuwd of je net zo verrast bent als ik, laat het me zeker weten! En ook hoe jij hem smasht? 🥳🤩


Add Comment