SPAGHETTI CARBONARA En ja ik weet het, de Italianen zouden gek worden als ze z…

SPAGHETTI CARBONARA

En ja ik weet het, de Italianen zouden gek worden als ze zien dat ik er kookroom en knoflook in doe 😜 maar zolang we niet in Italië zijn, maak ik het lekker zoals wij het willen 😂 duss de hollandse versie van de Carbonara.

En met de pancetta van @themeatlovers @brandtenlevie wordt deze Carbonara nog lekkerder! 😍

Kook de pasta volgens de verpakking, en vang het kookvocht op!!!
Snijd de pancetta in lapjes van 4 mm dik ongeveer, bak deze op middelhoog vuur, niet helemaal uitbakken, voeg fijngeraspte knoflook toe.
Meng de eidooiers met de kookroom en de helft van kaas. Stort je spaghetti bij de pancetta, samen met het ei mengsel, haal de pan van het vuur en schep goed om, om een roerei te voorkomen. En de saus nog nier voldoende ingedikt kun je heel voorzichtig de warmtebron aanzetten!
Serveer er een lekkere salade bij, en het avondeten is klaar!

Zo maak ik mijn spaghetti Carbonara,

Gebruik jij wel of geen kookroom? 😃
Alles is goed wat mij betreft, dat vind ik zo leuk aan koken: je kunt het helemaal naar eigen smaak en stijl maken.

Fijn weekend allemaal 💖Add Comment