Taco bootjes met Pulled chicken & Chipotle Deze manier van eten vind ik zov…

🌮Taco bootjes 🌮
met 🍗 Pulled chicken & Chipotle 🌶

Deze manier van eten vind ik zoveel fijner dan de schelpen, je schuift ze zo naar binnen haha, ik had nog wat kippendijfilet in de koelkast liggen, en bedacht me om er pulled chicken van te maken! Lekker met een pitje van de Chipotle, ik weet niet waarom ik dit nog niet eerder heb ontdekt, maar ik vind het zo lekker. 😍 lekker een rokerig accentje, yam! Hoe heb ik dit gemaakt?!

Heel simpel

Kook de kippendijfilet ongeveer een half uurtje in de pannetje mer bouillon. Laat afkoelen, en trek uit elkaar. Bak ondertussen in een pan wat paprika , ui en voeg wat mais toe. Zet apart, Bak nu de pulled chicken, samen met de chipotle, (ik gebruik een potje van la moreno) zo’n 3 theelepels. teentje knoflook, een lepel cajunkruiden. (Minder mag ook) en een blikje zwarte bonen. Bak de tacobootjes in de oven volgens verpakking, en dan kun je gaan bouwen 🤩 Ik heb er nog wat stukje avocado uit de vriezer bij gedaan. Altijd handig om in huis te hebben 🥳 en ik kan je zeggen. Ik genoot me hier toch een partij van. Die pulled chicken was zo lekker. Daarom zeg, zeker een keer maken.
Wij hadden nog kip oven, en daar heb ik nog een lekker snackje mee gemaakt. Wat precies, dat laat ik jullie morgen zien!

Voor wie ga jij aan de slag met deze heerlijke kip?! Tag diegene ⬇️
Heb je vandaag geen tijd voor deze kip?! Sla het dan op voor later 😘Add Comment