TASTING GAMES Afgelopen week mocht ik mee doen met de tasting games van Dit…

🤩 TASTING GAMES 🤩

Afgelopen week mocht ik mee doen met de tasting games van @gallofamily @gallofamilyvineyardsuk
Dit was echt zo super leuk, ik heb toch wel weer het 1 en ander geleerd, en ik heb toch wel een nieuw favorietje ontdekt, namelijk de white zifandel. Er zaten ook super lekkere pairings in het pakket wat werd thuisbezorgd. Bij de Chardonay hoorde een stukje melk chocolade van @de_euforij_chocolade, Bij de White Zifandel hoorde een stukje truffelkaas, bij de Merlot hoorde heerlijke stukje ham en truffelhoning van @truffleboutique_ams en bij de Moscato hoorde een stukje melk chocolade met hazelnoten ook van @de_euforij_chocolade
Sommige pairings had ik zelf niet kunnen bedenken maar ik was echt aangenaam verrast! Dus soms een beetje out of the box denken is zo gek nog niet! Op welke plek ik ben geëindigd weet ik eigenlijk niet, 😋 maar helaas had ik niet gewonnen.

Deze heerlijke wijnen zijn trouwens te koop bij heel veel verkooppunten, maar bij de Jumbo, Makro en Jan linders hebben ze ze alle 4. Dus mocht je er zijn, meenemen die flessen want ze hebben ook echt een fijn prijsje, namelijk 5,99 per fles. Genieten van een wijntje moet namelijk voor iedereen toegankelijk zijn. 💖💖
Ik daag jou uit om eens een wine tasting te doen met je lievelings want het is super leuk, en je leert elkaars smaken ook beter kennen. Oh en ook een plus puntje de wijnen waren zo lekker dat zelfs mijn Jeff meedeed, zijn favoriet was de Moscato, lekker zoet! 🥰

Dus ga jij de uitdaging aan? Koop een van deze lekkere flessen wijn met de pairing en ga genieten net zoals ik!

Fijne paasdagen alvast 💖💖@kroonophetwerk

Add Comment