Vrijdag is vis dag! Ik heb een lekkere pasta salade gemaakt, een variant op die …

Vrijdag is vis dag! 🐟Ik heb een lekkere pasta salade gemaakt, een variant op die met serannoham, maar met gerookte forel filet! Er hoeft maar 1 pan op het vuur voor de pasta. Ik heb orzo gebruikt.. eerrlijk? Ik zou een andere variant gebruiken. Orzo is niet echt mijn ding hierbij. Maar goed. Lijkt dit je lekker en wil je het ook maken? Hier komt het recept

60 gram ongekookte pasta naar keuze
75 gram gerookte forel filet
1 kwart komkommer, cantaloupe meloen (ik had een kleintje) 1 granny smith appel
1 eetlepel kwark en 1 eetlepel mayo
Mespunt mieriekswortelcreme.
Flinke hand rucola

Kook de pasta volgens de aanwijzing gaar en spoel kort af met koud water.
Snijd ondertussen de meloen ik heb een rond boortje voor. De komkommer in lintjes en de appel in kleine blokjes
Meng de kwark mayo en mierikswortel creme en roer door pasta.
Leg nu alles op een bord of kom en garneer eventueel met wat rode ui voor het pitje.

Ik vond het lekker en voor herhaling vatbaar! Hopelijk jullie ook 🤗 Fijne vrijdag allemaal, maar er iets moois van 💛


Add Comment