Vrijdag is visdag! wij proberen elke week toch wel 1 keer vis te eten. Het is s…

Vrijdag is visdag! 🐟🍝 wij proberen elke week toch wel 1 keer vis te eten. Het is super gezond maarja dat weten we allemaal onderhand wel 😃 en dat pasta pesto lekker is, dat weten we ook wel haha! Maar toch een match made in heaven als je het mij vraagt! Hoe bak ik nou mijn stukje zalm. Leg de zalm een half uur van de te voren uit de koelkast. Spoel af met water en dep droog. Strooi wat zout en peper op de kant met vel. Verhit in een koekenpan wat olie, milde olijfolie gebruik ik. En schroei de huid dicht. Afhankelijk van de dikte kijk ik naar de kleur van de zalm. Wanneer deze bijna tot aan het midden verkleurt is gooi in een klontje roomboter in de pan, zet ik het vuur laag en draai de zalm om. Bedruip met het vocht/vet nog ongeveer 2 min en klaar is je lekker stukje zalm. Ondertussen de pasta gaar koken en naar smaak pesto eronder door. Ik heb als groente, rode uit wortel en courgette fijn gesneden en erbij gegeten. Dit is een heerlijk en makkelijk maaltje wat hier geregeld voorbij komt!
Maar goed, goed verhaal, lekker kort ook 😂 Fijn weekend alvast voor jullie allemaal! 🥰


Add Comment